PROJECTEN

Presentatie Zwaartekrachtgolven NIKHEF

Bij een ontdekking van het wetenschappelijk bureau NIKHEF in Amsterdam zijn wij gevraagd om de presentatie te voorzien van video, licht, geluid, pipe & drape en podiumdelen. We hebben hier de bedrijfskantine omgetoverd tot een professionele studio met een complete video-regie- en registratie. Bij een andere ruimte hebben wij een scherm met video en audio uit de presentatieruimte opgehangen.

Jazz – en Blues Festival Delft

Voor het Blues- en het Jazzfestival Delft voorzien wij al vele jaren enkele locaties van licht en geluid. Wij hebben hier sets met basisverlichting en een basis-set met geluidstechnicus, tot aan uitgebreide lichtsets met lichttechnicus en monitor geluidsman. Afhankelijk van de eisen van de locatie en bands kunnen wij hier met onze materialen meerdere stages tegelijk voorzien.

Route Du Nord Festival

Het Route Du Nord festival is een multi-disciplinair festival met meerdere vormen van kunst in Rotterdam. Voor dit festival leverden wij een combinatie van Video met LCD schermen, beamers en schermen voor video-installaties, audio voor live muziek en presentaties, licht voor (dans)voorstellingen en live muziek.

Koningsdag Markt Delft

Door Evenementenbureau Delft zijn wij gevraagd om licht en geluid te verzorgen tijdens Koningsdag voor een publiek van rond de 5000 personen. Wij hebben hier een geluidsontwerp gemaakt met een opstelling waarbij de geluidsdruk zo veel mogelijk naar het publiek ging en zo weinig mogelijk naar de omwonenden.

Koningsdag 2014

FOTO’S:

PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Stairway Productions is een facilitair licht- en geluidsbedrijf dat bij veel mensen synoniem is gaan staan voor “goed geregeld”. Wij zorgen er altijd voor dat u na afloop terugkijkt op een geslaagd project. Geen project is ons te gek. Of dit nu gaat om het installeren van showverlichting bij een poppodium, het uitlichten van een 200 meter lang viaduct of een draadloze verbinding met accu-powered speakers voor een theatervoorstelling op het water. Wij hebben overal een oplossing voor!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Versterking van live muziek en theatervoorstellingen
  • Belichtingstechniek
  • Festivals en dance events
  • Corporate audiovisueel, congressen en beurzen
  • Installatiewerk en verkoop licht/geluid voor o.a. horeca, scholen en universiteiten
  • Live opnames- en registraties

Indien u een project heeft wat hier bij aansluit of als u op zoek bent naar een bedrijf dat graag met u mee denkt kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij nemen elke uitdaging aan! Onze foto’s worden regelmatig bijgewerkt en meer van onze video’s kunt u vinden op youtube.com/stairwaymedia. Hou ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Steck Delft
NEN Normalisatie
TNO Innovation for life
Gemeente Delft
Westerpop
Hanos
Spoorzone Delft
Evenses entertainment
TU Delft
Topdesk
Segbroek College
Prorail
Café De Oude Jan
Route Du Nord