UITGELICHTE PROJECTEN

UIT Week Utrecht

Tijdens de ontvangstweek van de Utrechtse Introductietijd zijn er een week lang activiteiten waarbij op veel locaties geluid, licht en soms video nodig is met op de laatste dag een festival voor 4000 bezoekers. Wij zorgen met ons team een week lang dat op verschillende plekken bands kunnen optreden, er achtergrondmuziek is, of een livestream met een presentatie kan worden gehouden. Om te voldoen aan de eisen van de gemeente werken wij met slimme cardioide geluidsopstellingen en meten wij d.m.v. ons Metrao meetsysteem de hele avond het geluid, waardoor we achteraf kunnen aangeven dat we binnen de vergunning zijn gebleven.

opbouw UIT Festival 2023
Highlite Festival Delft 2020

Highlight Festival Delft

Een multidisciplinair festival met exposities en voorstellingen door heel Delft. Het doorlopende thema “Art & Technology” betekende dat er bij veel locaties techniek nodig was. Over de meer dan 30 verschillende locaties hebben wij o.a. entreeverlichting geleverd, verlichting voor het uitlichten van de kunstwerken en locaties, Pipe & Drape systemen, video-apparatuur voor projectie, verschillende videoschermen, een “immersive 3D” geluidsinstallatie en meerdere truss carré’s met zwarte Prolyte truss en CM Lodestar takels.

Fundamental CEG Festival

Bij het faculteitsfeest Fundamental CEG leveren wij bij 3 stages en door het gebouw heen licht, geluid, podia, rigging en pipe & drape. Doordat het festival in de faculteit plaatsvind waar tijdens de opbouwdag lessen zijn, is een strakke planning erg belangrijk. Om tijd te besparen bereiden wij daarom in de preproductie de lichtshow voor zodat deze op locatie snel kon worden opgebouwd en geprogrammeerd.

fundemental ceg

Presentatie Zwaartekrachtgolven NIKHEF

Bij een ontdekking van het wetenschappelijk bureau NIKHEF in Amsterdam zijn wij gevraagd om de presentatie te voorzien van video, licht, geluid, pipe & drape en podiumdelen. We hebben hier de bedrijfskantine omgetoverd tot een professionele studio met een complete video-regie- en registratie. Bij een andere ruimte hebben wij een scherm met video en audio uit de presentatieruimte opgehangen. Deze presentatie werd live uitgezonden op de NOS.

Jazz – en Blues Festival Delft

Voor het Blues- en het Jazzfestival Delft voorzien wij al jaren enkele locaties van licht en geluid met ons grootste podium op het Brouwplein, meestal met eigen technici maar bij sommige podia werkt het festival met vrijwilligers die het geluid bedienen nadat wij de op- en afbouw hebben gedaan. Bij het Brouwplein staat ons eigen compacte 6×4 Mini Flat Roof overdekt podium met transparante zeilen. Hierdoor kunnen we op een locatie met weinig ruimte toch een mooie licht- en geluidsset neerzetten.

foto: Jazz Festival Delft

PROFESSIONELE OPLOSSINGEN

Stairway Productions is een facilitair licht- en geluidsbedrijf dat bij veel mensen synoniem is gaan staan voor “goed geregeld”. Wij zorgen er altijd voor dat u na afloop terugkijkt op een geslaagd project. Geen project is ons te gek. Of dit nu gaat om het installeren van showverlichting bij een poppodium, het uitlichten van een 200 meter lang viaduct of een draadloze verbinding met accu-powered speakers voor een theatervoorstelling op het water. Wij hebben overal een oplossing voor!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Versterking van bands, orkesten, theatervoorstellingen
  • Belichtingstechniek, lichtshows bij live muziek
  • Festivals en dance events
  • Corporate audiovisueel, congressen en beurzen
  • Installatiewerk en verkoop licht/geluid voor o.a. horeca, scholen en universiteiten
  • Live opnames- en registraties

Indien u een project heeft wat hier bij aansluit of als u op zoek bent naar een bedrijf dat graag met u mee denkt kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij nemen elke uitdaging aan! Onze foto’s worden regelmatig bijgewerkt en meer van onze video’s kunt u vinden op youtube.com/stairwaymedia. Hou ook onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Steck Delft
NEN Normalisatie
TNO Innovation for life
Gemeente Delft
Westerpop
Hanos
Spoorzone Delft
Evenses entertainment
TU Delft
Topdesk
Segbroek College
Prorail
Café De Oude Jan
Route Du Nord