OVER ONS

In 2007  begonnen als bedrijf voor (live) opnames van bands maar sindsdien een full-service licht- en geluidsbedrijf waar we continue bezig zijn om studiokwaliteit ook op het podium en in de zaal te krijgen bij evenementen. We gebruiken betrouwbare, professionele materialen en medewerkers om hier voor te zorgen. De afgelopen jaren is onze opslag gegroeid naar 270 m2 en zijn we nog steeds continu bezig met het vernieuwen, verbeteren en optimaliseren van alle processen waar mogelijk.
Tegenwoordig staat er dagelijks iemand in het magazijn en werken we met een team van freelancers die elk project met veel plezier aanpakken. Om veilig te werken wordt ons materiaal regelmatig gekeurd, zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en beschikken we over de juiste PBM zodat het werk ook veilig wordt uitgevoerd.

Onze klanten variëren van studentenverenigingen tot grote evenementenbureau’s, collega verhuurbedrijven, overheidsinstellingen, tv-studios en beursgenoteerde bedrijven. Onze klanten komen bij ons terug doordat wij een breed aanbod hebben, betrouwbare materialen gebruiken en altijd goed in kunnen schatten wat nodig is in elke situatie.

ONZE MERKEN

  • AUDIO: Powersoft, Martin Audio, Allen & Heath, QSC, Pioneer, Sennheiser, Shure
  • LICHT: High End Hog 4, Infinity Intelligent Lights, Robe, Martin, JEM
  • RIGGING: Prolyte, VMB, CM Lodestar

VACATURES

Momenteel hebben wij 1 openstaande vacature voor een part-time allround technicus met specialisatie in licht of geluid. B-rijbewijs is een vereiste, neem voor meer info contact op.

Vooral in het festivalseizoen zijn we altijd op zoek naar freelance geluids- en lichttechnici die we aan ons bestand toe kunnen voegen. Verder zijn wij een erkend leerbedrijf en hebben we elk half jaar een stageplek voor een leerling podium- en evenemententechniek niveau 4. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.