Online Evenementen

DIGITALE EVENEMENTEN

Een livestream of webcast verzorgen wij met professionele video en livestream apparatuur, studiocamera’s, aankleding en alles wat er bij komt kijken. Wij hebben ervaring met livestreams en webcasts voor onder andere:

– Online talkshows, een leuke en interactieve manier om ook nu uw klanten te bereiken,
– Het opnemen van bedrijfsfilmpjes om later live af te spelen tijdens een presentatie.
– Presentaties en pub-quizzes voor personeel of klanten, volledig online of hybride,
– Een algemene ledenvergadering waarbij zorgvuldig gestemd moet worden,
– Registraties van live events of theater,

Zo hebben wij al veel organisaties geholpen. Er komt best wat bij kijken om een livestream te maken waarbij alles er netjes uit ziet, op het juiste moment filmpjes worden ingestart, iedereen goed verstaanbaar is. Ook is het mogelijk dat wij video opnemen en bewerken, dat later tijdens een presentatie wordt afgespeeld. Wij helpen u hier graag mee en hebben uitgebreide mogelijkheden om dit professioneel te verzorgen. Met basis-videoverlichting of een uitgebreide set met lichtinstallaties. Klik hier voor onze meest recente projecten.

LIVESTREAMS

Ook voor online varianten van evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren hiervoor een compleet pakket met zowel verlichting en aankleding als videocamera’s, regie, (terugkijk)schermen en (draadloze) audio. Alles is mogelijk.

Met studiokwaliteit videocamera’s, betrouwbare livestream apparatuur, microfoons en speciale video-verlichting en andere aankleding verzorgen wij veel livestreams zoals online talkshows, een livestream voor het personeel en/of klanten, online congressen of live registraties van voorstellingen of uitvaarten. Met een 4G-backup zorgen wij dat alles blijft draaien, ook als uw internet opeens uitvalt. Een complete TV studio op locatie. Laat mensen van buitenaf inbellen, wissel het programma af met een live optreden of DJ met lichtshow en/of met beelden van deelnemers thuis via Zoom. Het is ook mogelijk om een besloten stream te maken waarbij toegang via een ticket kan worden aangeschaft, ofwel gratis via Facebook, Youtube of Twitch te streamen. Wij denken graag mee en adviseren u in wat er mogelijk is.

Sony FS5
Livestream Studio

ONZE LIVESTREAM STUDIO

Op onze locatie in Delfgauw hebben wij tijdelijk een livestream studio gemaakt van +- 9×9 meter. Hier kan bijvoorbeeld een podium van 6×4 voor bands of bedrijfspresentaties met extra videoschermen, decoratie, alles is mogelijk. Wij kunnen hier een multicam registratie van maken voor een Zoom webinar, Youtube of Facebook live video.

Standaard hangt hier een lichtset met showverlichting (zie foto links), wij kunnen echter ook zorgen voor podiumdelen, meubels, extra gordijnen, planten, extra verlichting, volledige audio registratie en meer.

COMPLETE LIVESTREAM AL VANAF 450,-

Met onze kennis en apparatuur heb je al snel een mooi professioneel resultaat, een simpele statische stream met goed beeld hoeft daarom niet duur te zijn. U huurt al een cameraman met cinema-kwaliteit camera en streamingapparatuur voor 450,- excl BTW. Afhankelijk van de situatie kunnen wij een inschatting maken wat er nog nodig is aan bijvoorbeeld belichting en hoe veel camera’s en microfoons je het beste kunt gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de camerabeelden draadloos te versturen voor bijvoorbeeld “behind the scenes” beelden tijdens de show of iemand die mee loopt. Daarnaast kunnen wij de locatie volledig inrichten met bijvoorbeeld een podium en pipe & drape doeken voor het complete plaatje. Stuur ons een mail via het contactformulier en wij maken graag een offerte op maat voor een complete live stream.

Goede audio is minstens net zo belangrijk als een goed beeld, we gebruiken daarom ook alleen maar industrie-standaard microfoons zoals de MKE40 dasspeld microfoons, Shure MX418 zwanenhals microfoons en diverse draadloze Sennheiser systemen. Samen met een innovatieve manier van het bedienen met nieuwe technieken zoals de AMM automixer zorgen we ook voor TV-kwaliteit audio bij de livestream.

Live Streaming

LIEVER ZELF DOEN?

Behalve complete producties met personeel kunt u er ook voor kiezen om zelf een live stream te organiseren en enkel apparatuur bij ons te huren bij ons magazijn in Delfgauw. Je hebt hier wel wat kennis nodig van de apparatuur om dit te laten werken. Echter kan dit wel een voordelige manier zijn om zelf een simpele live stream op te zetten. U kunt hier gebruik maken van de Blackmagic ATEM Mini Pro of de Elgato Camlink 4K die u bij ons kunt huren. Samen met de Sony FS5, of een andere camera met HDMI uitgang, heeft u snel een livestream met een professionelere uitstraling dan een telefoon of een webcam. Heeft u vragen of advies nodig over onze mogelijkheden voor livestreams? Neem dan contact met ons op.