Online Evenementen

LIVESTREAMS

Met Sony XDCam videocamera’s, betrouwbare livestream apparatuur, microfoons en speciale video-verlichting kunnen wij ook multi-cam registratie voor online evenementen verzorgen. Door het gebruik van een 4G backup-modem zorgen wij dat alles blijft draaien, ook als uw internet opeens uitvalt. Een complete TV studio in een handomdraai. Combineer een live optreden of DJ met lichtshow met beelden van deelnemers thuis via Zoom. Het is ook mogelijk om een besloten stream te maken waarbij toegang via een ticket kan worden aangeschaft, ofwel gratis via Facebook en Youtube te streamen. Wij denken graag mee met wat er mogelijk is.

COMPLETE LIVESTREAM AL VANAF 450,-

Met onze kennis en apparatuur heb je al snel een mooi professioneel resultaat, een simpele statische stream met goed beeld hoeft daarom niet duur te zijn. U huurt al een cameraman met cinema-kwaliteit camera en streamingapparatuur voor 450,-. Afhankelijk van de situatie kunnen wij een inschatting maken wat er nog nodig is aan bijvoorbeeld belichting en hoe veel camera’s en microfoons je het beste kunt gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de video draadloos te versturen voor “behind the scenes” beelden. Of door middel van “Active Tracking” zorgen we dat de bewegende camera de sprekers automatisch volgt, en zo te besparen op een extra cameraman. Wij maken graag een offerte op maat voor een complete live stream set. Eventueel inclusief podium en pipe & drape doeken voor een compleet plaatje.

Goede audio is minstens net zo belangrijk als een goed beeld, we gebruiken daarom ook alleen maar industrie-standaard microfoons zoals de MKE40 dasspeld microfoons, Shure MX418 zwanenhals microfoons en diverse draadloze Sennheiser systemen. Samen met een innovatieve manier van het bedienen met nieuwe technieken zoals de AMM automixer zorgen we ook voor TV-kwaliteit audio bij de livestream.

Sony FS5
Livestream Studio

ONZE LIVESTREAM STUDIO

Op onze locatie in Delfgauw hebben wij tijdelijk een livestream studio gemaakt van +- 9×9 meter. Hier kan bijvoorbeeld een podium van 6×4 voor bands of bedrijfspresentaties met extra videoschermen, decoratie, alles is mogelijk. Wij kunnen hier een multicam registratie van maken voor een Zoom webinar, Youtube of Facebook live video.

Standaard hangt hier een lichtset met showverlichting (zie foto links), wij kunnen echter ook zorgen voor podiumdelen, meubels, extra gordijnen, planten, extra verlichting, volledige audio registratie en meer.

DIGITALE EVENEMENTEN

Een live stream kan gebruikt worden voor veel verschillende toepassingen zoals presentaties of een online congres, maar ook voor een algemene ledenvergadering waarbij gestemd moet worden. Wij hebben al veel organisaties geholpen met een digitale ALV, waarbij je d.m.v. makkelijk te gebruiken software een officiele stemming krijgt. Zo is het mogelijk, omdat iedereen een unieke inlogcode heeft, om zowel vooraf als tijdens de online ALV te laten stemmen, waarna je achteraf een controle uitvoert zodat er per lid geen dubbele stemmen zijn. Wij assisteren u hier uiteraard bij door uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. Uiteindelijk heb je een betrouwbare en officiele uitslag.

Live Streaming

LIEVER ZELF DOEN?

Behalve complete producties met personeel kunt u er ook voor kiezen om zelf een live stream te organiseren en enkel apparatuur bij ons te huren bij ons magazijn in Delfgauw. Je hebt hier wel wat kennis nodig van de apparatuur om dit te laten werken. Echter kan dit wel een voordelige manier zijn om zelf een simpele live stream op te zetten. U kunt hier gebruik maken van de Blackmagic ATEM Mini Pro of de Elgato Camlink 4K die u bij ons kunt huren. Samen met de Sony FS5, of een andere camera met HDMI uitgang, heeft u snel een livestream met een professionelere uitstraling dan een telefoon of een webcam. Heeft u vragen of advies nodig over onze mogelijkheden voor livestreams? Neem dan contact met ons op.