PROFESSIONELE OPLOSSINGEN VOOR ELK EVENEMENT

Onze werkzaamheden bestaan uit verschillende disciplines, waar wij over de juiste kennis beschikken om dit goed uit te voeren. Soms leveren wij enkel licht, soms enkel geluid, backline of personeel. Zo kunt u ons personeel vaak terugvinden als ondersteunende krachten bij grote evenementen in de Ziggo Dome of de AFAS live en leveren wij bijvoorbeeld de week daarop de backline voor een concert of het licht en geluid op een festival.

Onze passie voor goed licht en geluid heeft er voor gezorgd dat wij een divers aanbod met up-to-date materialen en een poel van professionele technici hebben opgebouwd om voor elke situatie een mooie oplossing te kunnen verzinnen. Of dit nu een presentatie met draadloze microfoons en videoschermen is, of een festival met 5000 bezoekers. Wij weten voor elke situatie de beste oplossing te vinden. Onze klantenkring bestaat veelal uit zakelijk klanten, festival-organisaties, evenementenbureaus, theaters en collega-bedrijven.  Of u nu een congres of live act, een festival of beurs organiseert: wij helpen u graag verder en kunnen u verzekeren van een mooi resultaat.

AUDIO

Bij live muziek is het belangrijk dat een band zichzelf goed kan horen. Tevens moet de muziek in de zaal verstaanbaar zijn, maar niet té hard klinken. Naast geluid heeft ook het licht grote invloed op het succes van een live optreden? Met het licht- en geluidverhuur van Stairway Productions bent u verzekerd van een succesvol evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van volledige shows voor live muziek met professioneel licht- en geluidstechniek. We hebben veel ervaring met grote podia; iedere technische uitdaging hebben wij dan al eens overwonnen! We luisteren graag naar uw wensen. Op basis hiervan en uw budget maken we een offerte op maat. Of dit nu een kleinschalig of groot event als een festival met meerdere podia is. We kunnen u ook een complete oplossing aanbieden. Dit bestaat uit een podium, backline, stroomvoorziening, techniek en personeel!

Festivals - Stairway Productions

Foto: Koningsdag Delft

Lichttechniek - Stairway Productions

Foto: Proteus

Licht

Met onze professionele licht en geluid verhuur kunnen we een bezoeker van uw evenement helemaal op laten gaan in de muziek. Van vette lasershows tot aan bewegend licht, of van spectaculaire video walls, CO2 of confetti: bij Stairway Productions is het allemaal mogelijk. Met onze lichtshows wordt uw evenement er eentje om nooit meer te vergeten, ze wordt bijna magisch! De lichtshow complimenteert zo iedere beweging, wat de muziek naar een hogere dimensie tilt. Om u hier een goed beeld van te geven, kunnen we u in een persoonlijk gesprek een 3D visualisatie tonen van de geoffreerde lichtshow. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Video

Bij video en presentaties is het natuurlijk belangrijk dat u als spreker goed verstaanbaar bent. Alleen dan komt uw verhaal goed aan bij het publiek. Bij Stairway Productions werken we enkel met professionele apparatuur en slimme technieken, waarmee we dit voor u mogelijk maken! Met onze ervaring, kunnen wij voor elke situatie inschatten wat nodig is. Gaat u bijvoorbeeld spreken in een ruimte waar de akoestiek lastig is? Zelfs dan zorgen wij ervoor dat u goed verstaanbaar bent met onze licht en geluid verhuur. Deze is altijd van hoge kwaliteit! Zo krijgt de ruimte met onze licht en geluid direct een professionele uitstraling. Wilt u graag dat de spreker of de presentatie op een videoscherm wordt geprojecteerd? Geen enkel probleem! Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Presentaties - Stairway Productions

Foto: Presentatie NIKHEF

Bedrijfsfeest - Stairway Productions

Foto: Gala Bedrijfsfeest

Zakelijke EVENTS

Een festival voor uw klanten en medewerkers? Kerstborrel? Of is er een ander excuus voor een feestje op de zaak? Tussen al het werken door, mag er soms ook ontspannen worden! Wij zorgen dat sprekers verstaanbaar zijn, de band of DJ goed klinkt en de sfeer naar een hoger niveau getild wordt met onze licht en geluid verhuur. Zo kunnen wij de ruimte volledig aankleden met verlichting. Kies er bijvoorbeeld voor om de ruimte enkel mooi uit te lichten met LED parren. Of ga voor een complete lichtshow voor een spetterend effect. Wij hebben voor elk budget een mooie oplossing! Bij ons treft u een specialisatie in het volledig omtoveren van bestaande ruimtes. Bijvoorbeeld de bedrijfskantine. In een handomdraai verandert deze naar een professionele feest- of congreszaal. Er is zoveel meer mogelijk voor uw bedrijfsfeesten dan u denkt!

CREW

Bij Stairway Productions beschikken we over expertise op diverse gebieden. Wij kunnen voor elk vraagstuk dan ook een technische oplossing bieden met licht en geluid verhuur en stroom. Wij hebben al diverse projecten en openingen verzorgd, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Denk dan aan het uitlichten van grote objecten, promotionele activiteiten, 3D videomapping en theatervoorstellingen in en zelfs óp het water. De mogelijkheden zijn bij ons vrijwel eindeloos! Heeft u een project met een technische uitdaging? Wij denken graag met u mee in
maatwerk oplossingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en weten altijd een feilloos eindresultaat neer te zetten!

Projecten - Stairway Productions

Foto: ProRail afscheid treinviaduct Delft

Beursstands - Stairway Productions

Foto: 3D Ontwerp Beursstand

STANDBOUW

Organiseert u bijvoorbeeld een beurs? Het is dan wel belangrijk dat uw stand goed opvalt. U wilt immers niet dat men uw stand voorbij loopt! Maar hoe zorgt u hier nu voor? Met de hulp van Stairway Productions. Voor een uitstekende standbouw leveren wij van Stairway Productions ook volledige truss constructies. Indien u dit van ons wenst kan dit inclusief bedrukte doeken, belichting en AV. Zo krijgt uw stand de juiste uitstraling, waarmee ze zeker opvalt bij de bezoekers. Wilt u het liever nog wat uitgebreider? Dat kan! Wij maken graag een geheel op maat gemaakte concept-tekening voor u. Dit is inclusief ontwerp van de stand met meubels en al. Zo heeft u direct een goed beeld van de mogelijkheden.