online ALV vergadering

CORONA-PROOF VERGADEREN

Zoom-meetings of ALV’s die niet lekker lopen? Problemen met stemrondes en slechte verbindingen of onverstaanbare sprekers? Wij nemen deze problemen voor u uit handen met een professionele regie met meerdere camera’s en kunnen “het podium” geven aan verschillende sprekers die thuis online zijn verbonden. Ook online uw stem uitbrengen wordt overzichtelijk en makkelijk gemaakt. Een betrouwbare oplossing voor een digitale algemene leden vergadering met veel deelnemers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VIDEO EN PRESENTATIES

Niks is vervelender dan een slecht verstaanbare presentator of panellid. Wij zorgen met onze draadloze systemen en digitale mengtafels dat de sprekers optimaal verstaanbaar zijn. Beeld leveren wij door middel van projectie, LCD schermen of zelf een video- of LED wall. Afhankelijk van de situatie kunnen we hier inschatten wat voor u de beste oplossing is.

Wilt u een podium met strakke zwarte achtergrond bij uw presentatie? Dan kunnen wij een podium met pipe & drape theater-doek meenemen waardoor uw presentatie een professionele uitstraling krijgt.

Congres
Congrestechniek

 

 

Wij kunnen draadloze systemen leveren met een combinatie van headset en handheld microfoons, met compacte luidsprekers van hoge kwaliteit. Met onze ervaren technici en AMM digitale auto-mixer is een optimaal geluid gegarandeerd.

Ook als u zelf al een beamer heeft en alleen een geluidsinstallatie nodig heeft kunnen wij deze bij u neerzetten. Als u maar 1 draadloze microfoon nodig heeft kunt u er voor kiezen om het materiaal enkel door ons neer te laten zetten en in te stellen, zodat u zelf het volume regelt met 1 simpele draaiknop.

 

Video leveren wij via projectie (beamers) met 120 tot 400 inch schermen, LED panelen van meerdere vierkante meters of LED (TV) schermen van 42 tot 100 inch. Desgewenst inclusief een laptop voor het afspelen van presentaties, ofwel een volledige video-regie met camera’s en al. Aparte video-lijnen voor de pers of een live stream verzorgen? Voor ons is niks te gek!