presentatie stairway productions videoschermen

VIDEO EN PRESENTATIES

Met professionele Sony camera’s, LCD schermen, live stream apparatuur en speciale video-verlichting kunnen wij ook online evenementen verzorgen. Door het gebruik van een 4G backup-modem zorgen wij dat alles blijft draaien. Een complete TV studio in een handomdraai. Combineer een live optreden of DJ met lichtshow met beelden van deelnemers thuis. Het is mogelijk om een besloten stream te maken waarbij toegang via een ticket kan worden aangeschaft, ofwel gratis via Facebook en Youtube te streamen.

PRESENTATIES

Niks is vervelender dan een slecht verstaanbare presentator of panellid. Wij zorgen met onze draadloze systemen en digitale mengtafels dat de sprekers optimaal verstaanbaar zijn. Beeld kan eventueel met een complete regie en meerdere schermen, projectors of zelf een video- of LED wall. Afhankelijk van de situatie vertellen wij u graag wat de beste oplossing is.

Wilt u een podium met strakke zwarte achtergrond bij uw presentatie? Dan kunnen wij een podium met pipe & drape gordijnen meenemen waardoor uw presentatie een professionele uitstraling krijgt.

presentatie stairway productions
live stream algemene ledenvergadering

NARROWCASTING

Zoom-meetings of ALV’s die niet lekker lopen? Problemen met stemrondes en slechte verbindingen of onverstaanbare sprekers? Wij nemen deze problemen voor u uit handen met een professionele regie met meerdere camera’s en kunnen “het podium” geven aan verschillende sprekers die thuis online zijn verbonden. Ook online uw stem uitbrengen wordt overzichtelijk en makkelijk gemaakt. Een betrouwbare oplossing voor een digitale algemene leden vergadering met veel deelnemers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

GOED GELUID

Wij kunnen draadloze systemen leveren met een combinatie van headset en handheld microfoons, met compacte luidsprekers van hoge kwaliteit. Met onze ervaren technici en AMM digitale auto-mixer is een optimaal geluid gegarandeerd.

Ook als u zelf al een beamer heeft en alleen een geluidsinstallatie nodig heeft kunnen wij deze bij u neerzetten. Als u maar 1 draadloze microfoon nodig heeft kunt u er voor kiezen om het materiaal enkel door ons neer te laten zetten en in te stellen, zodat u zelf het volume regelt met 1 simpele draaiknop.

Congrestechniek