TOTAALOPLOSSINGEN

Één aanspreekpunt voor de volledige techniek

Stroomvoorzieningen, podiumoverkappingen, aankleding, licht, geluid, backline… De juiste leveranciers vinden kan soms veel tijd en geld kosten. Wij hebben veel materialen zelf en werken samen met verschillende collega’s uit de regio, waar we afspraken mee hebben zodat u via ons nooit te veel betaald. Door alles bij 1 leverancier te houden scheelt dit u tijd en geld.

FESTIVALS

Elk jaar leveren wij techniek voor verschillende festivals. Soms is hier alleen een geluidsinstallatie nodig maar vaak nemen wij ook een stroomaggregaat mee om te voorzien in de stroom voor de techniek en/of horeca. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om in sommige gevallen met kleine (en stille) accu’s te werken waardoor je een installatie kunt neerzetten op een boot of andere plek waar een groot stroomaggregaat niet mogelijk is.

bedrijfs festival

BEDRIJFSFEESTEN

Misschien heeft u op de zaak een aantal muzikale collega’s die graag met hun office-band willen optreden. Wij kunnen voor al het materiaal leveren zoals de  geluidsinstallatie met DJ set of zelfs een compleet ingericht podium met drumstel, gitaar- of basversterker of percussie. Heeft u een themafeest? In dat geval kunnen wij de bar in bijvoorbeeld een kerst-thema of andere aankleding en decoratie leveren. Alles is mogelijk!

EIGEN PAND GEBRUIKEN

Vaak kun je door middel van verlichting, pipe & drape doeken en aankleding, een ruimte in uw eigen pand onherkenbaar omtoveren tot een bijzondere locatie voor een event. Op die manier kun je een bestaande ruimte zoals de kantine of een leegstaand gedeelte gebruiken, met een compleet andere sfeer en akoestiek. Dit kan simpel of juist uitgebreid met volledige doeken rondom en een complete licht- en geluidsinstallatie. Veel bedrijven en organisaties zijn u al voorgegaan zoals onder andere;

– IKEA,
TU Delft,
Fietsenwinkel.nl,
– Topbloemen.nl,
– Ampelmann Holding,
OGD ICT Diensten,
–  Topdesk NL.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is, dat is vaak meer dan u denkt!