BEDRIJFSFEESTEN

Een borrel met muziek? Of misschien heeft u een aantal muzikale collega’s die graag met hun office-band willen optreden. Wij kunnen hier voor al het materiaal leveren zoals een een podium, geluidsinstallatie met DJ set, microfoons, drumstel, gitaar- of basversterker of zelfs percussie.

Verder kunnen wij een simpele- of uitgebreide lichtset neerzetten waarbij de ruimte sfeervol wordt uitgelicht. Heeft u een themafeest? In dat geval kunnen wij de bar in het thema of andere aankleding leveren zoals bijvoorbeeld kerst-guirlandes, kandelaars of vogelkooien. Alles is mogelijk!

Vaak kun je door middel van verlichting, pipe & drape en aankleding, een ruimte zoals de bedrijfskantine  onherkenbaar omtoveren tot een bijzondere borrel-locatie of professionele danszaal. Op die manier kun je een bestaande ruimte gebruiken, met een compleet andere sfeer en akoestiek. Wij doen dit regelmatig voor bedrijven en instellingen zoals IKEA, verschillende faculteiten van TU Delft, Ampelmann Holding, Topdesk NL en vele anderen.  Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is.

Live Muziek