Truss en standbouw

Voor beurzen leveren wij aluminium truss stands in elke gewenste vorm en afmeting. Wij hebben mat-zwarte vierkante truss, aluminium driehoek-truss en daarnaast (motor)takels en liften om alles veilig op te bouwen. Een nette stand zorgt voor een professionele uitstraling op een beurs. Nog belangrijker is dat alles veilig gebeurd. Met het Prolyte truss-systeem kunnen wij een veilige en gekeurde constructie maken waarbij rekening zal worden gehouden met de maximale belastbaarheid van de constructie. Het ontwerp kan worden afgemaakt met geprinte doeken om alles tot een geheel te maken. Naast de truss systemen kunnen wij eventueel ook zelfs full-colour geprinte standbouw-frames leveren waar zelfs verdiepingen en deuren in te maken zijn. Zo hebben wij voor elk budget een oplossing om op de beurs met een nette stand te kunnen staan.

CUE beurs 2018
Standbouw Amsterdam RAItruss cirkel

Over standbouw

Besluit u de standbouw aan Stairway Productions over te laten? Dan krijgt u gegarandeerd een stand van hoogstaande kwaliteit. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften en kijken ook goed naar uw budget. De meest effectieve manier voor een goede stand is om met truss te werken, verlichting en eventueel bedrukte doeken. Wij kunnen indien u dit wenst ook stands op maat ontwerpen. Dit is voor ons geen enkel probleem. U krijgt dan volledig bedrukte panelen waarmee u uw huisstijl volledig kunt integreren in uw ontwerp. Hoe meer uw huisstijl gezien wordt door bezoekers, hoe beter deze bij hen blijft hangen! Wij verwezenlijken dit middels een systeem dat speciaal is ontwikkeld voor standbouw. U kunt gerust met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Stairway Productions?

Naast dat u bij ons terecht kunt voor diverse mogelijkheden aan standbouw, geniet u bij Stairway Productions van nog veel meer voordelen. Zo beschikken wij over veel ervaring, waardoor onze professionele en ervaren technici direct kunnen inschatten wat nodig is in iedere situatie. Onze medewerkers hebben een liefde voor het vak en zijn enkel werkzaam in het topsegment. Wat ook top is? Ons zeer complete aanbod. Wij werken uitsluitend met up-to-date apparatuur met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk onze prijzen maar eens! Onze materialen zijn betrouwbaar en beschikken over een nette uitstraling. Dit oogt professioneel op uw stand! Tot slot gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. U krijgt bij ons op de zaak een heerlijk vers gemalen kopje koffie en een vriendelijke adviseur tegenover u!

Standbouw van kwaliteit nodig?

Wanneer u graag een standbouw van hoge kwaliteit wenst, eentje waarmee u gegarandeerd opvalt op een beurs, dan helpen wij van Stairway Productions u van harte verder. Heeft u vragen of wilt u een opmerking plaatsen? Of wilt u een afspraak inplannen voor een persoonlijk gesprek? Dat kan! U kunt gerust contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door ons te bellen op het telefoonnummer 015 – 785 16 41. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.