LICHTSHOWS

CO2, Confetti, vlammenwerpers en een lichtshow met of zonder video, wij kunnen voor u een complete productie leveren en de perfecte sfeer creëren voor een onvergetelijk dance event. Met onze 3D software maken wij zelf een lichtplan of kunnen we een lichtplan van een ontwerper uitvoeren. Aangestuurd door een van onze lichttechnici kan het licht en geluid zo perfect samenkomen.

Naast de strakke beam moving heads, LED washes of LED spot moving heads, hebben we ook nog een grote voorraad aan zaal – en terreinverlichting. We maken hier voornamelijk gebruik van energie-zuinige LED verlichting of moderne 2R/5R gasontladingslampen. Met onze rigging, geluid en podium-materialen kunnen we hier een totale productie volledig in voorzien.

stage-render-2019
Broodfabriek Paul Elstak

GEEN OUDE ROTZOOI

Wij werken met professionele armaturen van Robe, Martin, High End, Luxibel, DTS en houden alles up-to-date. Daarnaast hebben wij ook nog enkele voordeligere modellen van als u een simpele disco wilt met wat (bewegend) licht. Naast het bewegende licht hebben wij ook een grote voorraad met LED parren, LED Blacklights, LED theaterlampen en LED Blinders. Door alles energie-efficient te houden, is het met transport en de opbouw makkelijker (minder dikke zware kabels), produceren we minder warmte (geen warme/felle lampen op de artiesten) en hoeven we minder snel een groot aggregaat in te zetten. (minder brandstof en CO2 uitstoot).