LICHTSHOWS

CO2, Confetti, vlammenwerpers en een lichtshow met of zonder video, wij kunnen voor u een complete productie leveren en de perfecte sfeer creëren voor een onvergetelijk dance event. Met onze 3D software maken wij zelf een lichtplan of kunnen we een lichtplan van een ontwerper uitvoeren. Aangestuurd door een van onze lichttechnici kan het licht en geluid zo perfect samenkomen.

Naast de strakke beam moving heads, LED washes of LED spot moving heads, hebben we ook nog een grote voorraad aan zaal – en terreinverlichting. We maken hier voornamelijk gebruik van energie-zuinige LED verlichting of moderne 2R/5R gasontladingslampen. Met onze rigging, geluid en podium-materialen kunnen we hier een totale productie volledig in voorzien.

lichtshows outdoor stage

BEWEGEND LICHT

Om bij elke productie een mooie show neer te zetten werken we werken met professionele armaturen van Robe, Martin, High End, Luxibel, DTS, ETC en Hog4 tafels van High End. Lichtplannen en tekeningen worden vooraf ontworpen met speciale software en kan eventueel zelfs vooraf worden geprogrammeerd. Daarnaast hebben wij ook nog enkele voordeligere modellen voor wat simpeler disco werk met bewegend licht. Voor elke situatie hebben wij een mooie oplossing. Naast het bewegende licht hebben wij ook een grote voorraad met (voor buiten geschikte) LED parren en floodlights, LED Blacklights, LED theaterlampen en LED Blinders. Door alles energie-efficient te houden, is het met transport en de opbouw makkelijker (minder dikke zware kabels), produceren we minder warmte (geen warme/felle lampen op de artiesten) en hoeven we minder snel een groot aggregaat in te zetten. (minder brandstof en CO2 uitstoot).

EEN GOEDE PLANNING IS HET HALVE WERK

Bij een lichtshow is niks zo belangrijk als een goede planning; Naast de technische kant vinden wij het ook belangrijk om het complete plaatje te bekijken. Zichtlijnen naar de artiest, hoogte van het podium etc. zijn belangrijke dingen om vooraf te bedenken zodat problemen kunnen worden voorkomen. Wij maken daarom gebruik van een softwarepakket wat ons helpt met deze planning en voorbereiding en kunnen zodoende elke show een professioneel resultaat garanderen. U kunt er dus van uit gaan dat wij bij elke productie een juiste en veilige constructie neerzetten, waar niks over het hoofd wordt gezien.