LICHTTECHNIEK

Lichttechniek bij evenementen zoals festivals, theatervoorstellingen, openingen, kunst-exposities, beurzen, dance events en alle andere evenementen waar verlichting een belangrijke rol speelt. Elke gewenste sfeer kunnen wij creëren met een breed assortiment aan bewegend licht, theaterverlichting, accu spots, CO2 effecten, confetti, laser, special FX en visuals. Voor elk evenement maken wij een complete en unieke lichtshow die past bij de sfeer. Met onze 3D software maken wij zelf een lichtplan of kunnen we een lichtplan van een ontwerper uitvoeren. Aangestuurd door een van onze lichttechnici kan het licht en geluid zo perfect samenkomen. Wij hebben een compleet aanbod met up-to-date materialen waarmee we een professioneel resultaat kunnen garanderen.

U kunt dan denken aan stage verlichting maar ook terreinverlichting, verlichting voor de backstage, theaterspots om bijvoorbeeld kunstwerken of gebouwen uit te lichten. Overal hebben wij een oplossing voor. Zo gebruiken wij enkel professionele materialen zoals beam- CMY spot- en wash moving heads van betrouwbare merken. Daarnaast ook nog een grote voorraad aan theater-, effect-, zaal- en terreinverlichting om het plaatje compleet te maken. We maken hier voornamelijk gebruik van energie-zuinige LED verlichting of moderne 2R/5R gasontladingslampen. Met onze rigging, geluid en podium-materialen kunnen we hier een totale productie volledig in voorzien.

lichtshow-octostripmkii
lichtshow-bedrijfsfeest

BEWEGEND LICHT

Om bij elke productie een mooie show neer te zetten werken we werken met professionele armaturen van Robe, Infinity, Martin, High End, Luxibel, DTS, ETC, Hog4 en Avolites lichttafels. Lichtplannen en tekeningen worden vooraf ontworpen met speciale software en kan eventueel zelfs vooraf worden geprogrammeerd om sneller op locatie te kunnen werken. Zelfs voor de afterparty hebben we simpele plug-and-play lampen in ons assortiment. Voor elke situatie hebben wij dus een mooie oplossing. Naast het bewegende licht hebben wij ook een grote voorraad met (voor buiten geschikte) LED parren en floodlights, LED Blacklights, LED theaterlampen en LED Blinders. Door alles energie-efficient te houden, is het met transport en de opbouw sneller en makkelijker (minder kabels), produceren we minder warmte (geen warme/felle lampen op de artiesten) en hoeven we minder snel een groot aggregaat in te zetten. (minder brandstof / CO2 uitstoot).

EEN GOEDE PLANNING IS HET HALVE WERK

Bij een lichtshow is niks zo belangrijk als een goede planning; Naast de technische kant vinden wij het ook belangrijk om het complete plaatje te bekijken. Zichtlijnen naar de artiest, hoogte van het podium etc. zijn belangrijke dingen om vooraf te bedenken zodat problemen kunnen worden voorkomen. Wij maken daarom gebruik van een softwarepakket wat ons helpt met deze planning en voorbereiding en kunnen zodoende elke show een professioneel resultaat garanderen. U kunt er dus van uit gaan dat wij bij elke productie een juiste en veilige constructie neerzetten, waar niks over het hoofd wordt gezien.

Ons hijsmateriaal wordt met regelmaat gekeurd en we zorgen altijd voor een veilige werkomgeving. Onze manier van werken zorgt er voor dat nieuwe klanten vaak bij ons terug komen. Bent u aan het oriënteren voor een leverancier die een lichtshow kan verzorgen? We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

lichtshow-laser-fundamental-festival

DOOR DE JAREN HEEN

Sinds 2007 hebben wij talloze projecten uitgevoerd. Grote presentaties, theatervoorstellingen en festivals met logistieke uitdagingen. Vaak moet je iets een paar keer gedaan hebben om er goed in te worden. Wij hebben inmiddels al de meest gekke en uitdagende projecten tot een succes gebracht. Met onze ervaring kunnen wij garanderen dat uw project slaagt. Wij zorgen dat de technische productie van het evenement volledig voorbereid is zodat er niks aan het toeval wordt overgelaten. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat er past bij uw wensen en budget. Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 015- 785 16 41