GELUIDSTECHNIEK

Sinds 2007 hebben wij een veel uiteenlopende projecten gedaan zoals festivals met 5000 man publiek maar ook zakelijke evenementen en theatervoorstellingen met uitgebreide zendertechniek. Wij hebben daarom veel ervaring met het verzorgen van zowel grote als kleine producties en kunnen u goed adviseren hoe u het beste resultaat krijgt met succes-garantie.

Gemeentes worden elk jaar strenger in hun regels voor geluidsoverlast en vragen daarom om de best mogelijk technische oplossing. Dat wil zeggen dat u in sommige gevallen, bij wat grotere evenementen, verplicht bent om een geluidsinstallatie neer te zetten met anti-geluid opstellingen waardoor de overlast zo veel mogelijk beperkt wordt. Wij kunnen deze systemen voor u ontwerpen, neerzetten en tijdens het evenement d.m.v. meetmicrofoons het geluid in de gaten houden zodat het geluid binnen de vergunning blijft.

Wij werken enkel met betrouwbare merken zoals de onverwoestbare Powersoft versterkers en luidsprekers van Martin Audio, een merk wat te zien is bij de grotere evenementen en festivals als Lowlands en Pinkpop. In de loop der jaren hebben wij gemerkt welke materialen wel- en niet goed werken en ons assortiment daar op aangepast. Op die manier kunnen wij garanderen dat u een professioneel resultaat krijgt.

Met enkel wat luidsprekers ben je er niet – De technicus is misschien nog wel belangrijker dan het materiaal. Het vaste personeel en de freelancers waar wij mee werken zijn stuk voor stuk professionals en zeer bekwaam in wat ze doen. Graag kijken we naar uw situatie en wat daarin gewenst is, wij kunnen installaties neerzetten met bedienend personeel, of enkel de op- en afbouw verzorgen. Bij simpele installaties kunt u dan eventueel zelf het geluid harder en zachter zetten. Alles is mogelijk!

Live Muziek

De voordelen van onze geluidstechniek

Wanneer u besluit te maken van geluidstechniek verzorgd door Stairway Productions, dan geniet u van vele voordelen. Zo werken wij enkel met betrouwbare merken zoals de onverwoestbare Powersoft versterkers. Of kent u de luidsprekers van het merk Martin Audio al? Dit merk ziet u vaak terug bij grotere evenementen en festivals als Lowlands en Pinkpop. En dat is niet voor niets. Met deze geluidsinstallaties wordt geluid naar een hoger niveau getild. In de loop der jaren hebben wij ondervonden welke materialen wel- en niet goed werken. Op basis van deze kennis hebben wij ons assortiment aangepast, deze is dus altijd up-to-date. Wij durven u dan ook te garanderen dat u enkel professionele resultaten krijgt. Maar met luidsprekers alleen wordt een event nog geen succes. Ook onze professionele technici dragen hieraan bij. Wij werken met vast personeel en freelancers die stuk voor stuk vakmensen zijn en zeer bekwaam in wat ze doen. Wij kunnen feilloos inschatten welke oplossing gewenst is in uw specifieke situatie.

Wij denken met u mee

Geen evenement is hetzelfde. Vandaar dat wij bij Stairway Productions werken voor verschillende doelgroepen. Of u nu vanuit de zakelijke markt bijvoorbeeld een congres of bedrijfsfeest wilt organiseren, onze hulp wilt inschakelen voor een live act of zelf een klein feest wilt geven. Tevens zijn wij ook inzetbaar voor festivals, beurzen of wanneer u op een andere manier behoefte heeft aan licht of geluid. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en behoeften. Hierbij kijken we uiteraard ook goed naar uw beschikbare budget. Ons assortiment beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en er is altijd wel een passende oplossing te vinden. Bekijk onze prijzen maar eens voor losse verhuur.
Wij denken met u mee, zo kunnen we installaties neerzetten met bedienend personeel. Dit scheelt een hoop werk, want zij weten precies hoe ze de installaties moeten bedienen. Ook kunnen wij de op- en afbouw voor u verzorgen. Vaak is er wel wat technische kennis vereist om een geluidsinstallatie op te bouwen en te bedienen. Wij raden daarom altijd aan om de materialen door ons te laten op- en afbouwen en eventueel bedienen. Gaat het om een simpele installatie? Dan kunnen wij de set voor u opbouwen en kunt u eventueel zelf, wanneer u dit wenst, met 1 draaiknop het geluid harder en zachter zetten. Bij Stairway Productions is alles mogelijk!

Geluidstechniek voor een bedrijfsevenement nodig?

Organiseert u bedrijfsevenementen zoals bedrijfsfeesten of een belangrijke presentatie? Dan kunnen wij zorgen dat de spreker verstaanbaar is of dat de band perfect klinkt. Eventueel met video. Heeft u na de presentatie een borrel waar ook wat achtergrondmuziek of een DJ set bij nodig is? Geen probleem. Of de geluidstechniek nu de sfeer op een feestje moet versterken, of de spreker beter tot haar recht moet laten komen; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook wanneer u het bedrijfsevenement organiseert in een ruimte waar de akoestiek wat slechter is, weten wij een passende oplossing te bieden.

Een succesvol festival met onze geluidstechniek

Bij een festival komt het vaak voor dat het geluid niet optimaal is. Dit komt doordat er vaak te makkelijk wordt gedacht over het geluid. Wij maken op basis van de locatie en de vergunning een geluidsontwerp, wat er voor zorgt dat het publiek optimaal kan genieten en dat tegelijk het geluid binnen de vergunning blijft, zodat u later geen boetes voor geluidsoverlast ontvangt. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakmensen om er voor te zorgen dat zowel de bezoeker als de buren niks te klagen hebben. Behalve goed geluid kunnen wij ook lichtshows voor u verzorgen. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Neem contact op!

Wilt u gebruikmaken van onze geluidstechniek? Dit regelen wij graag voor u. Wij staan graag voor u klaar met onze vakmensen en professionele apparatuur. U kunt ons altijd benaderen, bijvoorbeeld voor een persoonlijk gesprek, voor vragen of wanneer u opmerkingen heeft. U kunt direct
contact opnemen door ons te bellen op ons telefoonnummer 015 – 785 16 41. U kunt ons ook mailen of het bel-mij-terug formulier invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een reactie.