TRUSS CARRE

Hier vind u een aantal voorbeelden van configuraties met beursstands of truss carre’s. Deze sets zijn enkel prijzen voor het materiaal, exclusief arbeid en transport. Wij kunnen uiteraard voor u een set volledig op maat maken en bespreken graag de mogelijkheden.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Click edit button to change this text.

beursstand voorbeeld

Truss Carre 4x4x3,5

 264,00 ex. BTW / night
beursstand voorbeeld

Truss Carre 7x4x3,5

 328,00 ex. BTW / night
Truss Overkapping 5x4 met 4x3 podium

Podium Overkapping 5×4

 600,00 ex. BTW / night

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.