SAMENGESTELDE SETS LICHT

Veelgebruikte configuraties staan hier als voorbeeld, om u een idee te geven van de mogelijkheden.

Bij kleine evenementen is het vaak mooi om de muur uit te lichten met onze zogenaamde “uplight set”. Dit is een set bestaande uit enkele LED parren die we tegen de muur richten en in verschillende kleuren zetten. Eventueel kunnen deze lampen ook op worden gehangen. Daarnaast zetten wij vaak enkele statieven neer met gekleurde LED parren zodat er zowel licht van boven- als onder is. Dit zorgt al gauw voor een feestelijke sfeer.

Voor grotere evenementen hebben wij een groot aanbod aan theater- en bewegend licht, special effects, stroom- en truss-constructies om alles veilig en betrouwbaar op te hangen en professionele stuurtafels om alles aan te sturen. Afhankelijk van de zaal kunnen wij hier voor u op maat een plan maken.

Wij denken graag met u mee wat de beste oplossing is en kunnen eventueel een volledig lichtontwerp maken.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

QFX Effect Lightset

QFX Effect Lightset

 25,00 ex. BTW / night
Frontlicht Set

Frontlicht set klein

 32,50 ex. BTW / night
LED Par set

Compact LED par set

 40,00 ex. BTW / night
Uplight set

Led par uplight set

 70,00 ex. BTW / night
Lichtset 1

Lichtset 1

 110,00 ex. BTW / night
Lichtshow Set 1

Lichtshow set 1

 400,00 ex. BTW / night

 

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.