PAR VERLICHTING

Onmisbaar bij het uitlichten van een evenement is Par-verlichting, met deze basisverlichting kun je de sfeer van een ruimte compleet aanpassen door de lampen strategisch te plaatsen.

Wij hebben losse LED parren en sets met lampen op statief. Voor bands gebruiken wij vaak een LED fourbar set, dit is een simpele oplossing om de band uit te lichten bij een optreden.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Compact Par 7 Tri MKII

Compact Par 7 tri MKII

 9,00 ex. BTW / night
Prikkabel LED

Prikkabel 12,5m LED

 15,00 ex. BTW / night
Spectral M800 IP67 LED Par

Spectral M800 IP67

 15,00 ex. BTW / night
Prikkabel LED

Prikkabel 25m LED

 25,00 ex. BTW / night
QFX Effect Lightset

QFX Effect Lightset

 25,00 ex. BTW / night
LED Par set

Compact LED par set

 40,00 ex. BTW / night

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.