BEWEGEND LICHT

Bewegende verlichting van Robe, Showtec of Infinity gebruiken wij om een lichtshow te kunnen maken. De Robe 300+ is de laatste uitvoering van de populaire Robe 300 LEDWash en zie je veel op festivals en in TV-studios. Wij maken graag voor u een lichtplan waarin we, afhankelijk van de situatie, een mooi geheel kunnen maken.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Infinity IB-2r Beam movinghead

Infinity IB-2r Beam

 40,00 ex. BTW / night
Robe Robin 300+ LEDWash

Robe Robin 300+ LEDWash

 50,00 ex. BTW / night

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.