PA SETS

PA sets zijn samengestelde sets voor presentaties of standaard band-settings. Wij bieden deze sets aan als voorbeeld, echter kunnen wij uiteraard ook voor u een andere configuratie aanbieden op maat en uiteraard zijn de sets met of zonder op/afbouw en/of geluidstechniek te leveren.

Wilt u een simpele oplossing voor een band en heeft u zelf een technicus die dit neer kan bedienen? Kies dan voor een installatie met de QSC K12 luidsprekers (eventueel met subs). Wij leveren deze sets ook vaak op en komende deze de volgende ochtend ophalen, waarbij de band zelf het geluid afregelt.

Heeft u liever dat onze technici het evenement volledig en professioneel voorzien van een set die klinkt als een huis, kies dan voor de Martin Audio set, wij zetten een ervaren geluidstechnicus neer die de hele avond zorgt dat de band optimaal klinkt.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

 

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.