MICROFOONS

Wij hebben een groot assortiment aan microfoons te huur voor spraak en instrumenten. Tevens bieden wij volledige microfoon-sets aan versterking voor het uitversterken van bands inclusief alle XLR en stroombekabeling.

De SM 58 is de meest gebruikte microfoon voor spraak- en zang, voor elektrische gitaren hebben wij de SM 57 en voor drums gebruiken wij vooral microfoons van Audix en Shure.

Voor draadloze microfoons kunt u kijken bij Draadloze Systemen. Vergeet ook het microfoonstatief niet bij Stands Audio Apparatuur.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Shure SM 58

Shure SM 58

 6,00 ex. BTW / night
Shure SM 57

Shure SM 57

 6,00 ex. BTW / night
Shure Beta 58

Shure Beta 58

 7,00 ex. BTW / night
Shure Beta 57

Shure Beta 57

 7,00 ex. BTW / night
Shure Beta 52

Shure Beta 52

 8,00 ex. BTW / night
Shure Beta 91

Shure Beta 91

 8,00 ex. BTW / night

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.