MENGTAFELS

Voor het uitversterken van bands hebben wij een groot aanbod van (digitale) mengpanelen van Allen & Heath, zoekt u een simpel mengpaneel voor een spraakinstallatie? De Zed-6 is een geschikt en simpel mengpaneel wat vrijwel iedereen kan bedienen.

Iets meer kanalen nodig? De Mix Wizard is een simpel 16-kanaals mengpaneel, met het compacte formaat en 6 auxillary kanalen is deze een veelgebruikt werkpaard in de evenementenindustrie.

Ons meest gebruikte mengpaneel is de digitale opvolger van de Mix Wizard, de QU-16. Geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en zeer volledig in zijn features zoals besturing via iPad. Wij hebben hier meerdere van beschikbaar.

Heeft u aan 16 kanalen niet gonoeg? De QU-24 biedt dezelfde voordelen als de QU-16 en beschikt over 24 microfoonkanalen. Voor grote evenementen beschikken wij over het vlaggenschipmodel van Allen & Heath, de iLive 144.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Allen & Heath ZED-6

Allen & Heath ZED 6

 15,00 ex. BTW / night
Allen Heath GLD AR2412

Allen & Heath GLD AR2412

 25,00 ex. BTW / night
Allen & Heath WZ3 16:2

Allen & Heath WZ3 16:2

 35,00 ex. BTW / night
Allen & Heath QU-16

Allen & Heath QU-16

 50,00 ex. BTW / night
Allen & Heath iLive 144

Allen & Heath iLive144

 200,00 ex. BTW / night

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.