GELUIDSINSTALLATIES

Onze meest verhuurde geluidsinstallatie is de QSC K12 set, deze industriestandaard staat bekend om zijn veelzijdigheid en goede prijs-kwaliteit verhouding. We kunnen deze set optioneel leveren met een kabeltje om aan te sluiten op laptop of MP3 speler.

Wilt u een iets voller geluid? Neem dan de K12 set met 2 KW181 subwoofers. Het geluid zal dan bij hogere volumes iets minder snel schel gaan klinken.

Heeft u nog meer power en/of kwaliteit nodig? Geluidsinstallaties van het topmerk Martin Audio zijn te vinden op grote festivals als Lowlands en Pinkpop, kwaliteit gegarandeerd! Alle geluidsinstallaties kunnen wij voor u komen bezorgen en op/afbouwen tegen gunstige tarieven. Wij kunnen geluidssystemen leveren tot 10.000 bezoekers.

Op deze pagina staat slechts een gedeelte van ons aanbod in geluidsinstallaties. Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.