GELUIDSINSTALLATIES HUREN

Voor elke situatie hebben wij de juiste luidspreker, vraag ons om advies voor de beste keuze. Kleine geluidssystemen kunt u zelf ophalen, grote en/of professionele installaties van Martin Audio verhuren wij enkel met personeel.

Als u een kleine geluidsset zoekt voor een feestje raden wij de QSC K10 set aan met 1 QSC KW181 sub. De 2 tops samen met 1 sub zorgen voor een vol geluid voor een schappelijke prijs. Als u hier een telefoon of laptop op aan wilt sluiten kun je hier de ZED6 voor gebruiken.

Op zoek naar iets groters? Neem dan de K12 set met 2 KW181 subwoofers. Het geluid zal dan bij hogere volumes iets minder snel schel gaan klinken door de extra laag-luidsprekers.

Bent u op zoek naar professionele sets voor artiesten of presentaties? Stuur ons dan een mail via het contactformulier voor advies. Geluidsinstallaties van het professionele merk Martin Audio zijn te vinden op grote festivals als Lowlands en Pinkpop en zeer geschikt voor presentaties en live muziek. Deze sets verhuren wij niet zonder op/afbouw. Alle geluidsinstallaties kunnen wij voor u komen bezorgen, op/afbouwen en bedienen. Wij hebben een grote voorraad met voor elke situatie de ideale geluidsinstallatie.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.