DJ GEAR

De meest gebruikte DJ set, de Pioneer CDJ2000 Nexus met DJM900 Nexus, kunt u uiteraard ook bij ons huren. Wij verhuren daarnaast ook Technics SL1210 draaitafels voor vinyl en hebben een aantal mogelijkheden als DJ Booth. Zo verhuren wij een strakke witte booth, een truss booth of een strak podiumdeel met zwarte doek als DJ booth.

Heeft u vragen of advies nodig? Stuur ons vrijblijvend een mailtje via de contactpagina.

Pioneer CDJ 2000 Nexus

Pioneer CDJ2000 Nexus

 55,00 ex. BTW / night
DJ Booth truss

DJ Booth Truss

 75,00 ex. BTW / night
DJ Booth Jillz

DJ Booth Jillz

 125,00 ex. BTW / night

 

HOE WERKT HET?

In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt echter ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 40,- (Delft) en 90,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 10:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Lang parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.