LOSSE VERHUUR

Naast complete producties met transport en personeel, kunt u ook kiezen om zelf materiaal te huren en bij ons af te halen of te laten bezorgen. Indien u het liever aan ons overlaat kunnen we het ook op- en afbouwen. In deze webshop staat een gedeelte van ons assortiment waar u via het winkelmandje een aanvraag voor kan plaatsen.

Ook als u wat minder verstand van techniek heeft, helpen we u graag een juiste set kiezen. We hebben hiervoor een aantal samengestelde sets, voor advies kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op 015 – 785 16 41.

HOE WERKT HET?

De meeste producties doen wij inclusief personeel en op/afbouw, echter hebben we in deze webshop een gedeelte van ons assortiment waar u een aanvraag kunt doen voor het los huren huren van licht- en geluidsapparatuur. U kunt bij alle aanvragen in plaats van  de webshop ook een aanvraag sturen via het contactformulier.
Als u de aanvraag heeft verstuurd ontvangt u van ons een e-mail waar we aangeven of de spullen beschikbaar zijn en wat de totaalprijs is.

Indien u het wil laten bezorgen en/of op- en afbouwen/bedienen voor een meerprijs kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Tarieven variëren tussen de 60,- (Delft) en 180,- (Amsterdam) excl. BTW voor brengen en de volgende dag ophalen.

Betaling: Pinnen bij afhalen of vooraf op rekening bij bezorging.

Tijden: Ophalen kan op de huurdag (ma-vr) vanaf 13:00 en terugbrengen is de volgende werkdag tussen 9:00 en 12:00 tenzij anders afgesproken.

Meenemen: Bij het afhalen van apparatuur maken wij een kopie van uw legitimatiebewijs. Zonder dit document kunnen wij geen spullen aan u meegeven.

Parkeren: Ons pand heeft enkele parkeerplekken.

Als u gebruik maakt van onze diensten gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. In dit document staat informatie over o.a. uw en onze verplichtingen, betalingen en aansprakelijkheid.