Voor podium verhuur bent u bij Stairway Productions aan het juiste adres. Bent u bezig met het organiseren van een evenement? U heeft een locatie geboekt, de gastenlijst opgesteld, catering geregeld en een draaiboek gemaakt. Maar bent u niet iets vergeten? Een podium! Deze kan natuurlijk niet ontbreken op uw event. Zeker niet wanneer u een spreker of een band heeft ingehuurd. Om hen letterlijk een platform te bieden, is een podium ideaal. Wij helpen u hier graag aan: of u nu een zakelijk evenement, een bedrijfsfeest, een beurs, of een festival organiseert. Omdat geen een evenement hetzelfde is, geldt dit ook voor een podium. Daarom kunt u bij ons podia huren van diverse afmetingen. Over het opbouwen en afbouwen hoeft u zich geen zorgen te maken, dit doen wij namelijk voor u. Zo kunt u zich volledig focussen op alle andere zaken die bij het organiseren van een evenement komt kijken!

Podium verhuur van hoge kwaliteit

Met de podium verhuur van Stairway Productions bent u gegarandeerd van goede kwaliteit. In 2007 zijn wij gestart als bedrijf waarbij we werkten voor (live) opnames van bands. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full-service licht- en geluidsbedrijf met veel ervaring op zak. Onze passie voor het vak is groot en we streven dan ook continue naar het verbeteren en optimaliseren van onze processen. Zo geniet u van het beste eindresultaat! En dat u tevreden bent; dat is ons einddoel. Om deze tevredenheid te kunnen behalen, maken wij uitsluitend gebruik van betrouwbare en professionele materialen van hoge kwaliteit!

Wat u van ons kunt verwachten

Wanneer u besluit een podium bij Stairway Productions te huren, dan geniet u van een hoop voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u naast de podium verhuur, bij ons terecht kunt voor alles rondom licht- en geluid? Zo verzorgen wij regelmatig audiovisuele techniek voor onder andere festivals, beurzen en zakelijke evenementen of
bedrijfsfeesten. Wij werken uitsluitend met professionele en ervaren technici die werkzaam zijn in het topsegment. U kunt dus de beste kwaliteit verwachten! Tevens vindt u in ons assortiment een ruim aanbod van enkel de meest professionele materialen. Wij zorgen ervoor dat onze apparatuur up-to-date is en een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Bekijk onze prijzen maar eens! Besluit u ons in te schakelen als licht en geluidsbedrijf, dan zorgen wij voor de op- en afbouw. Wij voelen feilloos aan wat nodig is in welke situatie door onze ruime ervaring. Dit geeft u een hoop rust in de hectiek van het organiseren van een event. Op ons kunt u bouwen!

Neem contact op!

Wilt u gebruikmaken van onze podium verhuur of ons eventueel inschakelen voor de gehele verzorging van licht- en geluid op uw event? Dat kan! Wij staan graag voor u klaar met onze vakmensen en professionele apparatuur. Neem gerust contact met ons op. U kunt direct
contact opnemen door ons te bellen op 015 – 785 16 41. U kunt ons ook mailen of het bel-mij-terug formulier invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een reactie.