ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Een festival voor uw klanten en medewerkers? Of misschien heeft u een aantal muzikale collega’s die graag met hun office-band willen optreden. Wij kunnen voor al het materiaal leveren zoals een een podium, geluidsinstallatie met DJ set, microfoons, drumstel, gitaar- of basversterker of zelfs percussie.

Verder kunnen wij zorgen voor de verlichting en eventueel zelfs de aankleding. Heeft u een themafeest? In dat geval kunnen wij de bar in het thema of andere aankleding en decoratie leveren. Alles is mogelijk!

bedrijfs festival
bedrijfs evenement

ONHERKENBAAR

Vaak kun je door middel van verlichting, pipe & drape en aankleding, een ruimte in uw eigen pand onherkenbaar omtoveren tot een bijzondere locatie voor een event zoals een professionele discotheek. Op die manier kun je een bestaande ruimte gebruiken, met een compleet andere sfeer en akoestiek.

Veel bedrijven en organisaties zijn u al voorgegaan zoals; IKEATU Delft, Ampelmann Holding, OGD ICT DienstenTopdesk NL en vele anderen.  Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is, dat is vaak meer dan u denkt!