Wilt u een geslaagd evenement? De uitstekende geluidstechniek van Stairway Productions helpt u daar graag bij. Wij beschikken als full-service licht- en geluidsbedrijf over veel ervaring en hebben sinds 2007 al veel uiteenlopende projecten voorzien van geluidstechniek van hoge kwaliteit. Wat dacht u van een festival waar ruim 5.000 man aan publiek stond te swingen? Maar ook voor zakelijke evenementen, theatervoorstellingen met zendertechniek en beurzen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze passie voor evenementen is groot en wij leveren dan ook diensten voor diverse soorten events. Voor zowel grote als kleine producties kunnen wij u adviseren over hoe u de beste resultaten kunt boeken. Wij zijn zo verzekerd van onze zaak, dat u succes-garantie krijgt!

De voordelen van onze geluidstechniek

Wanneer u besluit te maken van geluidstechniek verzorgd door Stairway Productions, dan geniet u van vele voordelen. Zo werken wij enkel met betrouwbare merken zoals de onverwoestbare Powersoft versterkers. Of kent u de luidsprekers van het merk Martin Audio al? Dit merk ziet u vaak terug bij grotere evenementen en festivals als Lowlands en Pinkpop. En dat is niet voor niets. Met deze luidsprekers wordt geluid naar een hoger niveau getild. In de loop der jaren hebben wij ondervonden welke materialen wel- en niet goed werken. Op basis van deze kennis hebben wij ons assortiment aangepast, ze is dus altijd up-to-date! Wij durven u dan ook te garanderen dat u enkel professionele resultaten ontvangt. Maar met luidsprekers alleen wordt een event nog geen succes. Ook onze professionele technici dragen hieraan bij. Wij werken met vast personeel en freelancers die stuk voor stuk vakmensen zijn en zeer bekwaam in wat ze doen! Wij kunnen feilloos inschatten welke oplossing gewenst is in uw specifieke situatie.

Wij denken met u mee

Geen een evenement is hetzelfde. Vandaar dat wij bij Stairway Productions werken voor een tal aan doelgroepen. Of u nu van de zakelijke markt bent en bijvoorbeeld een congres of bedrijfsfeest wilt organiseren, of onze hulp wilt inschakelen voor een live act. Tevens zijn wij ook inzetbaar voor festivals, evenementen met professionele stages en wanneer u op een andere manier behoefte heeft aan stagebouw. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en behoeften. Hierbij kijken we uiteraard ook goed naar uw beschikbare budget. Ons assortiment beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en er is altijd wel een passende oplossing te vinden. Bekijk onze
prijzen maar eens! Wij denken met u mee. Zo kunnen we installaties neerzetten met bedienend personeel. Dit scheelt een hoop werk, want zij weten precies hoe ze de installaties moeten besturen! Ook kunnen wij de op- en afbouw voor u verzorgen. Dat scheelt u een hoop werk en tijd. Deze kunt u in alle andere aspecten van het organiseren van een evenement stoppen. Gaat het om een simpele installatie? Dan kunt u eventueel zelf, wanneer u dit wenst, het geluid harder en zachter zetten. Bij Stairway Productions is alles mogelijk!

Geluidstechniek voor een bedrijfsevenement nodig?

Organiseert u een bedrijfsevenementen zoals
bedrijfsfeesten
of een belangrijke presentatie? Dan kan uitstekende geluidstechniek natuurlijk niet ontbreken. Of deze nu de sfeer op een feestje moet versterken, of de spreker beter tot haar recht moet laten komen; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook wanneer u het bedrijfsevenement organiseert in een ruimte waar de akoestiek wat slechter is, weten wij een passende oplossing te bieden.

Een geweldig festival met onze geluidstechniek

Wat op een festival een absolute must is? De geluidstechniek! Hoe wilt u anders het publiek optimaal laten genieten van de muziek? Met onze hulp maken wij dit mogelijk. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakmensen om een bezoeker helemaal op te laten gaan in de muziek. De DJ draait de tunes, wij verzorgen de techniek. Tevens kunnen wij ook
lichtshows voor u verzorgen. Zo beschikken wij over de nieuwste Hog 4 stuurtafels die perfect inspelen op de bewegingen van de DJ. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Neem contact op!

Wilt u gebruikmaken van onze geluidstechniek? Dit regelen wij graag voor u. Wij staan graag voor u klaar met onze vakmensen en professionele apparatuur. U kunt ons altijd benaderen, bijvoorbeeld voor een persoonlijk gesprek, voor vragen of wanneer u opmerkingen heeft. U kunt direct
contact opnemen door ons te bellen op ons telefoonnummer 015 – 785 16 41. U kunt ons ook mailen of het bel-mij-terug formulier invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een reactie.