TECHNIEK BIJ EVENEMENTEN

GELUIDSTECHNIEK

Bij live muziek is het belangrijk dat de band zichzelf goed kan horen, het in de zaal verstaanbaar is en niet te hard klinkt. Doe dit samen met een spectaculaire lichtshow en je hebt een succesvol event. Stairway Productions is gespecialiseerd in het verzorgen van volledige shows voor live muziek met professioneel licht, geluid en technici voor live muziek. Wij hebben ervaring met grote podia en elke technische uitdaging al een keer overwonnen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken we een offerte op maat, of dit nu is voor een klein evenement of een festival met meerdere podia. Indien gewenst kunnen we een complete oplossing leveren met podium, backline, stroomvoorziening, techniek en personeel.

Festivals - Stairway Productions

Foto: Koningsdag Delft

Lichttechniek - Stairway Productions

Foto: Proteus

LICHTSHOWS

Lasershows, bewegend licht, video walls, CO2 of confetti; Wij hebben alles in huis om te zorgen dat de bezoeker volledig op kan gaan in de muziek. Onze medewerkers laten met de nieuwste Hog 4 stuurtafels de lichtshow perfect inspelen op wat de DJ doet. Als u met ons in gesprek gaat kunnen wij een 3D visualisatie laten zien van de geoffreerde lichtshow zodat u een goed beeld heeft van wat er op de offerte staat.

VIDEO EN PRESENTATIES

Bij een presentatie is het belangrijkste dat u goed verstaanbaar bent. Door enkel te werken met professionele apparatuur en slimme technieken zorgen wij er voor dat uw verhaal goed bij het publiek aan komt. Ook in ruimtes waar de akoestiek moeilijk is kunnen wij het goed verstaanbaar maken. Door de ruimte aan te kleden met o.a. verlichting zorgen wij ook voor een professionele uitstraling. Wilt u ook graag de spreker of een presentatie op een videoscherm geprojecteerd? Geen probleem, neem contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.

Presentaties - Stairway Productions

Foto: Presentatie NIKHEF

Bedrijfsfeest - Stairway Productions

Foto: Gala Bedrijfsfeest

BEDRIJFSFEESTEN

Heeft u een kerstborrel of een ander excuus voor een feestje op de zaak? Wij zorgen er graag voor dat uw toespraak verstaanbaar is en de band / DJ goed klinkt. Daarnaast kunnen we de ruimte volledig aankleden met verlichting. U kunt kiezen om enkel de ruimte mooi uit te lichten met LED parren of om er een complete lichtshow aan toe te voegen. Voor elk budget hebben wij een oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in het volledig omtoveren van een bestaande ruimte, zoals de bedrijfskantine, naar een professionele feest- of congreszaal. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt…

MAATWERK

Door onze expertise op verschillende gebieden kunnen we elk vraagstuk beantwoorden met een technische oplossing met licht, geluid en stroom. Zo hebben wij zeer diverse projecten en openingen gedaan. U kunt hier denken aan het uitlichten van grote objecten, promotionele activiteiten, 3D videomapping en theatervoorstellingen in en op het water, u kunt bij ons voor alles terecht. Als u een project heeft met een technische uitdaging denken wij graag met u mee voor een passende oplossing.

Projecten - Stairway Productions

Foto: ProRail afscheid treinviaduct Delft

Beursstands - Stairway Productions

Foto: 3D Ontwerp Beursstand

STANDBOUW

Voor beurzen leveren wij ook volledige truss constructies, indien gewenst met bedrukte doeken, belichting en AV om uw stand de juiste uitstraling te geven. Als het nog wat uitgebreider moet kunnen wij op maat een concept-tekening voor u maken met een uniek ontwerp, met meubels en al. Alles is mogelijk.