OVER ONS

In 2007  begonnen als opnamestudio maar sindsdien een full-service licht- en geluidsbedrijf waar we continue bezig zijn om studiokwaliteit ook op het podium en in de zaal te krijgen bij evenementen en bij live geluidsopnames. We gebruiken betrouwbare en high-end materialen om hier voor te zorgen. Vanaf 2015 hebben wij onze opslag verdriedubbeld (wat hard nodig was) en steken wij nog meer energie en tijd in het continu verbeteren van alle processen.
Tegenwoordig staan er 2 man 40u p.w. in het magazijn en werken we met een team van freelancers die elk project met veel plezier aanpakken. Om veilig te werken wordt ons materiaal regelmatig gekeurd, zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en beschikken we over de juiste PBM zodat het werk ook veilig wordt uitgevoerd.

UP TO DATE

Wij houden ons verhuur-assortiment up-to-date door telkens te investeren in efficiënte nieuwe technieken en waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Daarnaast wordt de apparatuur goed onderhouden en gecheckt / schoongemaakt na elke klus. Zo bent u verzekerd van goede, nette en betrouwbare materialen.

ONZE MERKEN

  • AUDIO: Powersoft, Martin Audio, Allen & Heath, QSC, Pioneer, Sennheiser, Shure
  • LICHT: High End Hog 4, Infinity Intelligent Lights, Robe, Martin, JEM
  • RIGGING: Prolyte, VMB, CM Lodestar

DUURZAAM ONDERNEMEN

Groene versterkers: Al onze Powersoft versterkers zijn voorzien van een groen energielabel, zowel bij de productie van deze versterkers als het gebruik ervan wordt rekening gehouden met het milieu. Daarnaast neemt elke powersoft versterker maar 1 rack unit in, waardoor er zeer compact grote systemen kunnen worden samengesteld.
– LED Verlichting In evenementenland wordt langzaam de overstap gemaakt naar energiezuinige LEDs, door deze overgang wordt er niet alleen bespaard in brand-uren, maar ook op bekabeling en de stroomvoorzieningen. Wij hebben een groot aantal professionele LED parren, bewegende LED verlichting en energiezuinige 2R gasontladingslampen.
Compact & Efficient, door onze systemen zo compact mogelijk te maken kost dit weinig laadruimte. Een bijkomend voordeel is dat alles er op gericht is zo snel mogelijk neer te kunnen zetten en opbouwen. Zo maken wij gebruik van ons eigen ontworpen modulaire racksysteem, waarbij er gemakkelijk sets op maat kunnen worden geleverd.

Green audio power

BETROUWBAARHEID

Afhankelijk van de situatie kan er worden gekozen voor een budget- of een meer professionele oplossing. Doordat wij echter hoge eisen stellen aan het materiaal wat we verhuren is ons gehele assortiment betrouwbaar, ongeacht de prijsklasse. Mocht er onverhoopt toch een defect optreden komen wij dit z.s.m. verhelpen. Zo heeft u de garantie van iets dat werkt.

VMB TL 054

FLEXIBEL INZETBAAR

Met ruim 50 geluidsinstallaties en een groep gemotiveerde technici zijn we flexibel inzetbaar en in staat meerdere podia tegelijk van techniek te voorzien. Wij hebben technici gespecialiseerd in licht, geluid of video. In combinatie met een goede planning zorgen wij zo voor een succesvol evenement.

VACATURES

Vooral in het festivalseizoen zijn we altijd op zoek naar freelance geluids- en lichttechnici die we aan ons bestand toe kunnen voegen. Verder zijn wij een erkend leerbedrijf en hebben we elk half jaar een stageplek voor een leerling podium- en evenemententechniek niveau 4. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel ons voor meer informatie.