GELUIDSTECHNIEK

Sinds 2007 hebben wij een veel uiteenlopende projecten gedaan zoals festivals met 5000 man publiek maar ook zakelijke evenementen en theatervoorstellingen met zendertechniek. Wij hebben daarom veel ervaring met het verzorgen van zowel grote als kleine producties en kunnen u goed adviseren hoe u het beste resultaat krijgt met succes-garantie.

Wij werken enkel met betrouwbare merken zoals de onverwoestbare Powersoft versterkers en luidsprekers van Martin Audio, een merk wat te zien is bij de grotere evenementen en festivals als Lowlands en Pinkpop. In de loop der jaren hebben wij gemerkt welke materialen wel- en niet goed werken en ons assortiment daar op aangepast. Op die manier kunnen wij garanderen dat u een professioneel resultaat krijgt.

Met enkel wat luidsprekers ben je er niet – De technicus is misschien nog wel belangrijker dan het materiaal. Het vaste personeel en de freelancers waar wij mee werken zijn stuk voor stuk professionals en zeer bekwaam in wat ze doen. Graag kijken we naar uw situatie en wat daarin gewenst is, wij kunnen installaties neerzetten met bedienend personeel, of enkel de op- en afbouw verzorgen. Bij simpele installaties kunt u dan eventueel zelf het geluid harder en zachter zetten. Alles is mogelijk!

Live Muziek